X

Namesti aplikacijo za

Namesti

Novice

Imate kmetijo? Želite brezplačno predstaviti svojo ponudbo na www.direktskmetije.si? Včlanite se!

06 Dec 2018

Slovenske kmetije, ki želijo na www.direktskmetije.si predstaviti svojo ponudbo domačih pridelkov, izdelkov in storitev vabimo k brezplačni včlanitvi v Mrežo lokalnih ponudnikov podeželskih dobrot! Kontaktirajte nas na info@direktskmetije.si, veseli vas bomo!

Obenem vas želimo povabiti k promociji vaših izdelkov na prodajnih mestih gospodarskega grozda Zaupanja vreden - Grm Novo mesto - center biotehnike in turizma. Svojo kmetijo in vaše izdelke lahko predstavite v Butični tržnici v Novem mestu ali v Učilni okusov v Ljubljani (Plečnikove arkade ob zmajskem mostu). Mi vam zagotovimo prostor, vi pa se v Učilni okusov predstavite z izdelki, promocijskim materialom, degustacijskim asortimentom in morda s kakšnim spremljevalnim programom, ki pritegne (glasba in podobno).
 
Vabimo vas tudi k udeležbi na brezplačnih izobraževalnih tečajih, ki jih na Grmu Novo mesto – Centru biotehnike in turizma izvajamo v okviru projekta Munera 3. Seznam usposabljanj je dostopen na spletni strani: https://grm-nm.si/. Prosimo, če seznam pogledate in nam sporočite, ali vas katera vsebina izobraževanja, ki sledi usvajanju ključnih kompetenc 21. stoletja, še posebej zanima.

V decembrskih dneh vam želimo drzno promocijo vaših izdelkov, vse lepo in dobro,

Ekipa Direktskmetije

Vse objave

Prenesite mobilno aplikacijo